Maak tyd vir opwinding

Wanneer mens saam lag en aktiwiteite geniet, bind mense met mekaar. Soms, as jy nie werk daaraan, kan die huwelik net voel soos werk… kinders, administrasie, reëlings, finansies ens. Al hierdie dinge is belangrik, maar as mens nét dit doen, raak jou verhouding net ‘n ooreenkoms.

Om romanse en verliefdheid terug te bring moet jy tyd maak om te doen wat jul gedoen het toe julle nog net uitgegaan het. Toe jul nog mekaar se harte probeer wen het, het jul tyd gemaak om lekker dinge saam te doen, het jul moeite met mekaar gedoen en geluister na mekaar. Dit het julle verlief laat voel en die lewe sommer lekkerder gemaak.

Ek glo vas dat Vader God hoeka ons maat vir ons gegee het sodat die lewe lekkerder kan wees en avontuur kan inhou. Maar dan moet ons moeite doen, dit uitboek in ons dagboeke en voluit gaan as jy die kans het! Sal dit perfek wees? Nee heel moontlik nie, maar as jy kies om met dankbaarheid na jou maat te kyk en te fokus om met hom/haar te “connect” sal die opwinding vloei.”